Over Ons

Over Ons

Goede dag,

Mijn naam is Paul Geurtz eigenaar van JULSA vogelbenodigdheden.
Gehuwd met Marie Jose Geurtz v.d.Putten, en 2 dochters Julia en Savita, vandaar de naam JULSA.

Na zelf jaren met parkieten en papegaaien gekweekt te hebben zijn we begonnen in 1996 met het vervaardigen van diverse producten door een grote kweker en exporthandelaar uit de buurt.
Hij vroeg mij om de houten transportlopers te vervangen in aluminium, zodat ze veel lichter zijn in het vliegtuig.
Toen nog niet wetende dat er veel meer voordelen waren aan de aluminium transportlopers, zoals niet stuk knagen, makkelijk schoonmaken, bodems makkelijk te vervangen enz.
En daar kwamen we dus achter doordat de aluminium transportlopers niet meer terug kwamen uit het buitenland.
En daarmee zijn we toe begonnen met het vervaardigen van aluminium transportlopers.
Omdat er bij hem vele kwekers kwamen uit heel Europa werden de transportlopers, en even later de broedblokken van hout en pvc door hun ervaringen en kennis steeds verbeterd.
Ook hebben we voor diverse dierentuinen zoals zooparc Overloon, en Artis Amsterdam producten mogen maken.

Tegenwoordig maakt JULSA Vogelbenodigdheden broedblokken/nestkasten van hout, pvc, aluminium, aluminium transportlopers, voersystemen, doorvliegluiken, zand/schuiflades, zitstokhouders enz.enz. Dit alles wordt vervaardigd in eigen werkplaats met duurzame materialen zoals: Berkenmultiplex, aluminium, zink, rvs, plexiglas, pvc, en sendzimirverzinkte staalplaat. Een afwijkende maat of model is dan ook geen probleem.

Enkele voorbeelden zijn: De broedblokken van berkenmultiplex, duurzaam en een zeer goed vochtgehalte. Aluminium hoeken en rond het invlieggat tot wel 2 mm dik, voor de langere levensduur.

Pvc broedblokken waar zeer goede kweekresultaten mee behaald worden, dankzij de houten bodems van 40 mm dik, en houten deksel is het vochtgehalte nog goed te noemen. Verder zijn ze makkelijk schoon te maken, en hebben een zeer lange levensduur.

De aluminium transportlopers op maat voor ieder vogel die vele voordelen bied zoals:
Niet stuk te knagen, licht van gewicht, makkelijk schoon te makken door de losse bodems die makkelijk verwijderd kunnen worden. daardoor ook makkelijk voor het controleren van de ontlasting.
Ook volgens de strengen IATA regels vervaardigen wij transportkisten voor diverse dieren.

We hebben ook een webshop toegevoegd met de artikelen die we op voorraad hebben. Maar kijkt u maar eens rustig rond, voor vragen of wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Paul Geurtz
info@julsa.nl
06-20013104